Nemško podjetje AKEMI je v svetu z svojo 80 letno tradicijo vodilno podjetje v panogi za zaščito in nego kamna, katerega preparati se v večini uporabljajo v profesionalne namene v kamnoseštvu.


AKCIJA !!! Lepilo za kamen SIKA, žakelj 25 kg -15% 

specialist za nego kamna
No.1 izbor v kamnoseštvu !

Primerna za naraven in umeten kamen, ščiti kamen, ga naredi vodoodbojnega in ohrani naraven videz kamna. Vsebuje visoko kakovostne siloksane, izdelek prodre globoko v kamen, ne da bi bila paropropustnost okrnjena.

IMPREGNACIJA ZA KAMEN – STEIN IMPRAGNIERUNG

21,77 € / 1l

22,92 € / 1l

dekorativni kamen

Specialna vodoodbojna impregnacija proti umazaniji s poglobitvijo barvnega tona. Povzroči mokri efekt brez sijaja. Izdelek z dolgotrajnim delovanjem je odporen na vremenske razmere.

POGLOBITEV BARVNEGA TONA – FARBTONVERTIEFER

34,77 € / 1l

36,60 € / 1l

dekorativni kamen

Specialna impregnacija z dolgoletno obstojnostjo, ki ščiti pred vodo, maščobami, in oljem, za zaščito tal, miznih in kuhinjskih pultov iz vpojnega naravnega in umetnega materiala kot so marmor, granit, granitogres, peščenjak. Produkt je neškodljiv pri uporabi v živilskih okoljih.

ZAŠČITA PROTI MADEŽEM - ANTI FLECK

19,18 € / 250ml

20,19 € / 250ml

dekorativni kamen

Kremasta pasta za naravni in umetni kamen služi za odstranjevanje mastnih, oljnih in voskastih madežev, kot tudi obarvanih robov plošč zaradi vsebovanih mehčalcev v tesnilih.

ODSTRANJEVALEC OLJA IN MAŠČOB - OL-UND FETTENTFERNERPASTE

20,74 € / 250ml

21,83 € / 250ml

dekorativni kamen

Temeljito odstranjuje negovalne in voskaste premaze. Čisti rahle cementne meglice, oljno in mastno umazanijo, saje, madeže katrana kot tudi ostanke plastičnih barv in ometa. Primeren za vse naravne in umetne kamne ( granit, marmor, travertin, ploščice, surovi beton, granitogres, terrazo, opečnate plošče)

ČISTILO ZA KAMEN- STEINREINIGER

7,88 € / 250ml

8,29 € / 250ml

dekorativni kamen

Učinkovito odstranjuje madeže rje. Po nanosu se naprej rjaveče kovinske primesi-železo, ki so prisotne v nekaterih naravnih kamnih samodejno pretvorijo, ostane pa zaščitno delovanje.

ODSTRANJEVALEC RJE – ROSTENTFERNER

22,02 € / 1l

23,18 € / 1l

dekorativni kamen

Močno čistilo za odstranjevanje malte, ostankov apnenca, cvetenja kot tudi cementnih meglic in drugih vsedlin na ploščicah, klinkerju, granitu, opečantih in cotto ploščah.

ODSTRANJEVALEC CEMENTNIH MEGLIC – ZEMENTSCHLEIERENTFERNER

16,23 € / 1l

17,08 € / 1l

dekorativni kamen

Odstranjuje naravne obloge, obarvanja zaradi cvetenja in listja, ptičjih iztrebkov ter drugih močnih nečistoč iz nagrobnikov, ograj-obzidij, pohodnih plošč in drugih kamnitih površin ( marmor, granit, beton ).

ČISTILO PROTI ZELENJU- ANTI GRUN

16,10 € / 1l

16,95 € / 1l

dekorativni kamen

Politura , ki vsebuje silikone, čisti in neguje v enem koraku. Ohrani naravno barvo kamna. S poliranjem na mizah, delovnih ploščah in okenskih policah ustvari nov sijaj. Produkt je neškodljiv pri uporabi v živilskih okoljih.

POLITURA ZA KAMEN - STEIN LOTION

11,01 € / 250ml

11,59 € / 250ml

dekorativni kamen

Odstranjuje trdovratne voskaste premaze in vosek sveč. Brez težav odstrani lake in sledove katrana, bitumna in barv iz naravnih in umetnih kamnov.

ODSTRANJEVALEC VOSKA – WACHSENTFERNER

11,01 € / 250ml

11,59 € / 250ml

dekorativni kamen   Kdo smo?  •  Zakaj mi?  •  Reference  • Kontakt in lokacija