Politika zasebnosti

  • AKCIJA: Granitne ploščice od 15,90 €/m2
  • Dekorativni kamen od 19,71 €/m2
  • Granitne kocke od 0,16 €/kos
  • Granitni robniki od 7,98 €/tm
  • Kamniti mozaiki od 39,60 €/m2
  • Naredimo vam najugodnejšo ponudbo!

Podjetje OMC, d. o. o., e-naslov: info@omc.si, je upravljavec osebnih podatkov za spletno stran www.dekorativni-kamen-omc.si.

OMC, d. o. o., se zavezuje, da bo posredovane osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). Vsi posredovani podatki bodo obravnavani strogo zaupno in za namen, za katerega so bili posredovani.

OMC, d. o. o., obdeluje in hrani osebne podatke posameznika za dosego namena, za katerega jih je posameznik posredoval (oddaja povpraševanja na spletni strani).

 

Pri obravnavi posredno in neposredno posredovanih podatkov nas obvezuje Zakon o varstvu osebnih podatkov, s katerim se določajo pravice, obveznosti, načela in ukrepi za preprečevanje neustavnih, nezakonitih in neupravičenih posegov v zasebnost in dostojanstvo posameznika oziroma posameznice pri obdelavi osebnih podatkov. Podlago za zbiranje osebnih podatkov predstavlja obrazec na spletni strani, kamor stranka vpiše podatke, ki so potrebni za komunikacijo.

 

OMC, d. o. o., hrani naslednje osebne podatke za namene pošiljanja e-novic: ime, priimek, e-poštni naslov, telefon.

 

OMC, d. o. o., se obvezuje, da podatkov ne bo posredoval tretjim osebam, prav tako ne zunaj EU, EGP in mednarodnim organizacijam v tem prostoru, razen če je to v skladu z veljavno zakonodajo. V času upravljanja z osebnimi podatki ima posameznik pravico vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravkov, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov skladno z veljavno zakonodajo.

 

OMC, d. o. o., bo pridobljene podatke varoval ter preprečeval njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje. OMC, d. o. o., se zavezuje, da bo zbrane podatke hranil le toliko časa, kolikor bo nujno potrebno za dosego namena, za katerega so bili zbrani.

 

Po prenehanju potrebe po vodenju osebnih podatkov oz. na podlagi pisnega preklica uporabnika (na e-naslov info@omc.si) se podatki izbrišejo oziroma se uničijo nosilci podatkov.

 

Uporabniki imajo kadar koli pravico zahtevati spremembo oziroma izbris svojih osebnih podatkov preko e-naslova info@omc.si. Podatki bodo izbrisani v najkrajšem možnem času.

 

Zloraba podatkov

Zavezujemo se, da bomo varovali vaše osebne podatke v skladu z GDPR. V kolikor bi prišlo do zlorabe podatkov, vas bomo o tem obvestili na vaš e-poštni naslov v najkrajšem možnem času, vendar ne pozneje kot v 72 urah od ugotovitve zlorabe.

 

Odgovornost

Spletna stran je postavljena in vzdrževana z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu info@omc.si si ne jamči za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na strani. Vse informacije se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

 

O piškotkih

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do medmrežja, da bi lahko prepoznavala posamezne naprave, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

Vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalniških in pametnih napravah shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Z zakonodajo (ZEKom-1) se spreminja način obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.

Sami po sebi piškotki niso škodljivi, ne vsebujejo virusov ali kakšne drugačne zlonamerne kode. Uporabljajo se za različne namene, npr. za seje (npr. prijavljanje na forume), košarice v spletnih trgovinah, prikaz različnih naprednih vsebin, vodenje statistike obiska strani, podporo vtičnikom družabnih omrežij in tudi za prikazovanje oglasov po meri uporabnika spleta.

Na našem spletnem mestu uporabljamo piškotke za analitiko, ki so potrebni za izdelavo analiz obiskanosti spletnega mesta.