Pohodne granitne plošče, granitne palisade in robnike se lahko uporabi v različne namene. Pri premagovanju višinskih razlik na vrtovih, zelenicah ali dvoriščih uporabljamo palisade ali vrtne robnike, kot nepogrešljiv element pri urejanju okolice. Z svojo obliko in obdelavo granit kot naravni kameni material izžareva elegantnost in posebnost tudi pri uporabi granitnih pohodnih plošč katere se lepo kombinirajo tudi z ostalimi arhitekturnimi linijami in dajejo posebno noto prostoru kateremu ste jih namenili.

Vrtni program

PALISADE – material granit, vse strani  naravno lomljene, teža cca 7,1–22kg/kom

Na voljo dimenzije:
25 x 12 x 12 cm
50 x 12 x 12 cm
75 x 12 x 12 cm

Po naročilu na voljo tudi palisade višin 100 cm, 125 cm in 150 cm.

palisada

SUPER PONUDBA ŽE OD 4,55 € / kos

VRTNE POHODNE PLOŠČE – material granit, dimenzij fi 40 cm ali 70x40cm in debeline 3 cm, pohodna površina štokana, robovi naravno lomljeni, teža cca 11 kg/kom oziroma 23 kg/kom 

palisada

SUPER PONUDBA 9,75 € / kos

palisada

SUPER PONUDBA 14,30 € / kos

VRTNI ROBNIKI iz našega programa so debeline 3 ali 7 cm in dolžine 100 cm. Ponujamo  različno obdelan granit. Rezan, naravno lomljen in žgan. Več  o ponudbi vrtnih in dvoriščnih granitnih robnikov si lahko ogledate  na naši spletni strani pod ponudbo granitni robniki.

palisada

SUPER PONUDBA ŽE OD 7,99 € / kos

VRTNI PROGRAM - FOTOGALERIJA

 


    

TIPSKE MASIVNE STOPNICE (novo)


SKALA

LINEA

BAROK Granitne masivne stopnice se v prvi vrsti ponašajo z zelo enostavno montažo oziroma postavitvijo, katera ne zahteva nobenih dodatnih zidarskih del. Namenjene so za ureditev parkovnih površin na mestih kjer želimo višinske razlike premostiti z stopnicami. Zaradi svoje mase so odlične tudi za utrditev brežin in jih lahko poljubno ob ponovni prenovi vrta ali stopnišča zlahka odstranimo in ponovno postavimo, ali po želji prestavimo na drugo mesto.

PONUDBA

 -20%
   Kdo smo?  •  Zakaj mi?  •  Reference  • Kontakt in lokacija