NOVA LOKACIJA PE LJ !
1358 Log pri Brezovici
( v križišču Loška cesta 16B )
RAZSTAVNI SALON in SKLADIŠČE

Mize

  • AKCIJA: Granitne ploščice od 25,90 €/m2
  • Dekorativni kamen od 24,99 €/m2
  • Granitne kocke od 0,16 €/kos
  • Granitni robniki od 8,55 €/tm
  • Kamniti mozaiki od 39,60 €/m2
  • Naredimo vam najugodnejšo ponudbo!

Jedilne in klubske mize
Lepota kamna v vašem stanovanju!

OMC
OMC

Klubske mize oziroma mize za dnevno sobo ali vežo so danes ne samo funkcionalni dodatek v vašem prostoru, ampak tudi okras in dodatek pri oblikovanju in opremljanju vašega prostora. Moderne klubske mize se v prvi vrsti uporabljajo kot odlagalna površina za revije, knjige, daljinske upravljalce ali rože.

V predprostorih jih lahko uporabljamo kot odlagalni prostor za ključe. Za nežnejši spol, ki rad čez dan uživa na terasi ob pitju kave, bo moderna mizica za kavo iz kamna odlična in estetska rešitev, ki je odporna na vse vremenske vplive.

 

Jedilne mize iz kamna so že od nekdaj edina prava izbira za dolgotrajno, enostavno in trpežno uporabo. Nakup jedilne mize je v zadnjem času ena od premišljenih odločitev pri prenovi ali nakupu kuhinje in daje prostoru še poseben pečat, kar najlažje dosežete z jedilno mizo iz naravnega ali umetnega kamna. Iz naše široke palete kamnov vam ponujamo mize po konkurenčnih cenah in izdelavo po meri v zelo kratkih rokih. Jedilne mize iz kamna so praktične, estetsko privlačne in v prostor vnesejo pridih narave in elegance.

OMC
možnost
dostave
OMC
ponudba
ključ v roke
OMC
obloge tudi
polagamo
OMC
izdelava
2 - 5 dni

Fotogalerija